Με ανακοίνωσή της η Ένωση Συντακτών Ηλεκτρονικού Τύπου αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι, καθώς στο πλαίσιο της ψηφοφορίας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που έγινε στις 31/3/2012 ο προϋπολογισμός για το έτος 2012 δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία για την έγκρισή του, βάσει του Καταστατικού της ΕΣΠΗΤ (άρθρο 27 παρ. 2 περ. γ’) το Δ.Σ. υποχρεούται να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση εντός ρητής 15ήμερης προθεσμίας προκειμένου να τεθεί υπό ψήφιση και έγκριση ο νέος προϋπολογισμός για το έτος 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, σύμφωνα με την επισυναπτόμενη πρόσκληση, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΠΗΤ θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2012, Μ. Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος, Αθήνα) και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο ATHENSIMPERIAL (Αχιλλέως και Μεγ. Αλεξάνδρου) Πλ.Καραϊσκάκη-Αθήνα (Στάση Μετρό:Μεταξουργείο)

Συμπληρωματικά, σας ενημερώνουμε ότι στη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί και ψηφοφορία για την εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής με ισάριθμα αναπληρωματικά μέλη για την διενέργεια αρχαιρεσιών για ανάδειξη μελών νέου ΔΣ και λοιπών οργάνων της Ένωσης, καθώς και για εκπροσώπους στους ασφαλιστικούς οργανισμούς και άλλες ενώσεις-οργανώσεις.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την ΕΣΠΗΤ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Πλαχούρης Σπύρος Κρίκος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης