Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, η πρεμιέρα των ομίλων υπόσχεται ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, με 48 ομάδες να ρίχνονται στη μάχη, ενώ το ελληνικό ενδιαφέρον κορυφώνεται με διπλή συμμετοχή. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν (20.00, OTE SPORT 2HD), από τη Γκαμπάλα και θέλει να μπει με το δεξί στη διοργάνωση. Στις 22.05 στο ίδιο κανάλι, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Τρίπολη, καθώς ο Αστέρας υποδέχεται τη Σπάρτα Πράγας και θα προσπαθήσει με το καλημέρα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλό του.

Η δράση στα αθλητικά κανάλια του OTE TV αρχίζει από τις 18.30 με την εκπομπή UEFA Europa League Show (OTE SPORT 2HD), όπου οι Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας και Πάνος Βόγλης ανοίγουν την αυλαία, με πλούσιο ρεπορτάζ για όλη την αγωνιστική δράση. Ο Στέφανος Αθανασιάδης θα μιλήσει για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση, αλλά και την συνύπαρξή του με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ενώ σε ζωντανή σύνδεση με το Μπακού, η εκπομπή θα παρουσιάσει όλα τα τελευταία νέα πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Γκαμπάλα. Για τον αγώνα του Αστέρα, ο OTE TV παρουσιάζει οδοιπορικό στην Τρίπολη, με όλη την προετοιμασία στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 00.05 με το τέλος των αγώνων, η εκπομπή UEFA Europa League Show παίρνει εκ νέου τη σκυτάλη με το τρίτο ημίχρονο όλων των αναμετρήσεων: απευθείας σύνδεση με Τρίπολη, δηλώσεις και πλούσιο ρεπορτάζ από την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο Αζερμπαϊτζάν, ψηφιακή ανάλυση των φάσεων που έκριναν τους αγώνες. Όλα τα γκολ και οι αντιδράσεις από τα 24 γήπεδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης