Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο tralala.gr και τον Σεμπάστιαν Φραγκόπουλο μιλάει για τους λόγους που τα τραγούδια της δεν ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Η Μαριέττα Φαφούτη εξηγεί πως ο στίχος των τραγουδιών δεν είναι τόσο ‘αγγλικός’ και επίσης ποτέ δεν κυνήγησε κάτι τέτοιο. Είπε:

«Δε μπορώ να γράψω στίχους στα αγγλικά όπως θα έγραφε ένας άγγλος. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια αδυναμία. Και να επισημάνω πως το ότι ένα κομμάτι μπορεί να συγκριθεί με ένα τραγούδι του εξωτερικού, οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στους παραγωγούς μου που έχουν κάνει αριστουργηματική δουλειά και που στον πρώτο δίσκο ήταν ο Νίκος Αγγλούπας και στους επόμενους δύο ο Θοδωρής Ζευκιλής»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνεχίζει:

«Απλά δεν έχει τύχει να ταξιδέψουν τα τραγούδια μου έξω. Δεν είμαι και τρελή και παλαβή με τη δισκογραφία ώστε να μου γίνει εμμονή. Εγώ απλά γουστάρω να γράφω μουσικές, αυτό είναι όλο. Είτε είναι για διαφήμιση, για ταινίες, για θέατρο… μου αρέσει πάρα πολύ να γράφω για εικόνα. Μου αρέσει η δισκογραφία, αλλά δεν αυτοπροσδιορίζομαι από το πόσο πετυχημένη θα είναι η δισκογραφική μου πορεία»

 
Πηγή: tralala.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης