Και ξαφνικά θυμήθηκαν την ασφάλεια της Βουλής, τη στιγμή μάλιστα που μιλάμε για το πιο φρουρούμενο κτήριο ανά τη χώρα.

«Να αφήσω το τσαντάκι μου;» ρώτησε ο αστυνομικός του Κώστα Σκανδαλίδη την συνάδελφό του στην είσοδο του ναού της Δημοκρατίας επισημαίνοντάς της ότι μέσα είχε όπλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφήστε το…» απάντησε εκείνη έχοντας χάσει το μπούσουλα ,αφού έπρεπε παράλληλα να κοιτάζει το όπλο, να ελέγχει ποιος μπαίνει ποιος βγαίνει και να περνάει και τις τσάντες από το ειδικό μηχάνημα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα που ήθελαν συνάδελφό του στο κόμμα να οπλοφορεί μέσα στους διαδρόμους της Βουλής.

Και μετά ήρθαν οι… ξεχασμένες διατάξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το βράδυ της Δευτέρας ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε εντολή να αφήνουν βουλευτές και αστυνομικοί τα όπλα στην είσοδο. Για τους βουλευτές που θα αρνούνται να το παραδώσουν θα γίνεται αναφορά στον Φρούραρχο του Κοινοβουλίου και από κει στον πρόεδρο της Βουλής, ο οποίος θα δίνει τα ονόματά τους στην δημοσιότητα για να τους κρίνει ο λαός.

Επίσης, θα υπάρχει μόνο μία είσοδος για βουλευτές και επισκέπτες ενώ απ’ ότι φαίνεται μάλλον μετακομίζουν και τα τηλεοπτικά συνεργεία από την είσοδο της Βασιλίσσης Σοφίας στα λεγόμενα λουλουδάδικα.

Η ανατολική πύλη θα ανοίγει μόνο για τον Πρωθυπουργό και για τους αρχηγούς κομμάτων.

Οι υπόλοιποι στην ουρά και μέσα από τη μαγνητική πύλη.

Και μη χειρότερα….

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης