Λάδι στη φωτιά έριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρύσανθος Λαζαρίδης ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου.

«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να μην καταδικάζει γεγονότα κατάλυσης της νομιμότητας και του Συντάγματος, όπως π.χ στις Σκουριές,παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου» είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Συγγνώμη, θεωρείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός νομιμότητας;» ρώτησε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εσείς θεωρείτε ότι είναι εντός;» ήταν η απάντηση του κυρίου Λαζαρίδη.

«Έχει καταδικάσει έκνομές και παράνομες ενέργειες που έγιναν από τα μέλη του; Αν δεν τα καταδικάσει ασφαλώς και είναι εκτός συνταγματικού τόξου» συμπλήρωσε ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μίλησε για ευτελισμό του κοινοβουλευτισμού και έδειξε τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου για την εμμονή της στα διαδικαστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η στρατηγική της έντασης που καλλιεργείται από το ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτεί την ένταση της Χρυσής Αυγής και από κει οδηγούμαστε στη βία που μπορεί να δώσει θανάτους»επεσήμανε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.
«Ότιδήποτε μου συμβεί θα είναι υπόλογος ο Πρωθυπουργός και ο στενός του συνεργάτης Χρύσανθος Λαζαρίδης» είπε από το βήμα της Ολομέλειας η κυρία Κωνσταντοπούλου μετά τα όσα της καταλόγισε ο κύριος Λαζαρίδης.

«Φοβάστε κυρία Κωνσταντοπούλου;» ρώτησε ο ρεπόρτερ της Ζούγκλας.

Ζ.Κ:Τι είπατε;

Δημοσιογράφος :«Αν φοβάστε…»

Ζ.Κ:Όχι βέβαια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης