«Τα προβλήματα στη χώρα μας δεν προκύπτουν επειδή δεν μπορούν να συνεννοηθούν τα κόμματα, αλλά από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές και τα προγράμματα» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι το ζητούμενο για τη χώρα είναι να ανατραπούν οι μνημονικές πολιτικές και πρόσθεσε ότι «υπάρχει σαφής προσπάθεια των δυνάμεων που καταρρέουν να δημιουργήσουν συνενόχους». Επίσης, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει κάνει ποτέ ουσιαστική διαπραγμάτευση και σημείωσε ότι το θέμα δεν είναι η ελάφρυνση του χρέους με επιμήκυνση, αλλά με «κούρεμα» στο σύνολο του ποσού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις ευρωεκλογές, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι είναι δημοψήφισμα, αλλά και μία συζήτηση σε όλο τον ευρωπαϊκό χώρο για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης.

Αναφερόμενος στις ενδεχόμενες συνεργασίες, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέσει θέμα συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν προγραμματικές συγκλίσεις.

«Ή θα ωριμάσουν κάποιες πολιτικές δυνάμεις ή θα είναι τέτοιο το αποτέλεσμα των εκλογών που ο ίδιος ο λαός θα δώσει τις λύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης