Για μάχη σε όλα τα μέτωπα, ώστε να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ, προκειμένου «να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές που έχει ανάγκη και δικαιούται ο λαός που έχει ματώσει», έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση στη Ζίτσα Ιωαννίνων.

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή, στους Δήμους και στις Περιφέρειες και στα σωματεία, στα χωριά και στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς όπου αναπνέει και ζει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα για να μπει τέρμα σε αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο γ.γ. του ΚΚΕ διεμήνυσε προς τον λαό ότι δεν πρέπει να συμμεριστεί τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανάκαμψη. «Όλα αυτά θα είναι πάλι για τους λίγους, το μεγάλο κεφάλαιο, για κάποιους λίγους μεγαλοεπιχειρηματίες από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης. Δεν έχει τίποτα να κερδίσει πραγματικό, ουσιαστικό, ο λαός. Αντίθετα, θα έρθουν και νέα μέτρα, γιατί αυτή η ανάκαμψη θα έρθει να πατήσει πάνω στα αντιλαϊκά μέτρα που πάρθηκαν τα 5 τελευταία χρόνια και τώρα αρχίζουν να υλοποιούνται, ενώ, βέβαια, κανένας δεν λέει ότι πρέπει να καταργηθούν αφού βγήκαμε στις αγορές» τόνισε.

Παράλληλα, έστρεψε τα πυρά του και εναντίον της αντιπολίτευσης, επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει «χαλίφης στη θέση του χαλίφη» και πρόσθεσε πως την ίδια περπατησιά έχουν και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο «για νέα κόμματα-νέα αναχώματα», που δημιουργεί το πολιτικό σύστημα και «περισσότερο μοιάζουν με αγροτουρισμό, αφού μιλάνε για ελιές, για ποτάμια, με διαφόρους τηλεαστέρες, χωρίς ουσιαστικά προγράμματα, μόνο και μόνο για να υφαρπάζουν τη λαϊκή νεανική ψήφο στις εκλογές και μετά να την παραδίδουν σε κόμματα που θα υλοποιήσουν αντιλαϊκές πολιτικές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης