Ήρεμο Πάθος

Η ζωή της Αμερικανίδας ρομαντικής ποιήτριας Έμιλι Ντίκινσον, από τα σχολικά χρόνια μέχρι τη σταδιακή απόσυρσή της από τις κοινωνικές συναναστροφές και τον θάνατό της χωρίς κανείς να έχει αναγνωρίσει το έργο της.

A Quiet Passion

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aγγλική δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Τέρενς Ντέιβις με τους: Σίνθια Νίξον, Τζένιφερ Έιλ, Ντάνκαν Νταφ.

Δείτε το τρέιλερ:

Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ

Η «Οικογένεια Βαν Πέτεγκεμ» του Μπρούνο Ντιμόν με τους Ζιλιέτ Μπινός, Βαλέρια Μπρούνι -Τεντέσκι, Φαμπρίς Λουκινί, ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα, (Φεστιβάλ Καννών 2016) και για 9 Βραβεία Σεζάρ 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλοκαίρι, 1910. Μια σειρά ανεξήγητων εξαφανίσεων έρχεται να ταράξει τις διακοπές της οικογένειας Βαν Πέτεγκεμ στο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο θέρετρο της Μάγχης. Τουρίστες αρχίζουν να εξαφανίζονται με αινιγματικό τρόπο. Δύο επιθεωρητές αρχίζουν να διερευνούν την υπόθεση και σύντομα ανακαλύπτουν ότι αυτές οι εξαφανίσεις γίνονται σε ένα ιδιαίτερο σημείο της περιοχής εκεί όπου κατοικεί η οικογένεια ψαράδων των Μπρεφόρ. Στο μεταξύ ένα παράξενο ειδύλλιο θα προκύψει ανάμεσα στη μικρή κόρη της μεγαλοαστικής και λίγο εκφυλισμένης οικογένειας Βαν Πέτεγκεμ και τον γιο των Μπρεφόρ, Μα Λουτ. Μαζί με το μυστήριο των εξαφανίσεων, ο έρωτας των δυο παιδιών θα επηρεάσει με απρόβλεπτο τρόπο τις δύο τόσο διαφορετικές οικογένειες.

Ταξικός, κοινωνικός και θεσμικός κανιβαλισμός δοσμένος με χιούμορ και σουρεαλισμό.

Δείτε το τρέιλερ:

Δεσποινίς Σλόαν

Η μοναχική λομπίστρια Σλόαν προσπαθεί να κερδίσει κάθε πολιτικό στοίχημα με όποιο κόστος. Τώρα ηγείται της εκστρατείας για την ψήφιση ενός νόμου για τον έλεγχο της οπλοκατοχής, με τους περισσότερους Γερουσιαστές να βρίσκονται απέναντί της. Ωστόσο, εκείνη γνωρίζει πολύ καλά ότι στο Καπιτώλιο τίποτα δεν είναι απίθανο.

Miss Sloane

Πολιτικό Θρίλερ 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 132′

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Μάντεν με τους: Τζέσικα Τσάστεϊν, Μαρκ Στρονγκ, Γκούγκου Μπάθα – Ρο.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Βασίλισσα της Ισπανίας

Η Πενέλοπε Κρουζ ερμηνεύει τη διάσημη ηθοποιό της δεκαετίας του ’50 Μακαρένα Γρανάδα.

Η χλιδάτη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μακαρένα Γρενάδα καλείται να επιστρέψει στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας επικής κινηματογραφικής παραγωγής που επιφυλάσσει εκπλήξεις για εκείνη και το συνεργείο.

La reina de España / The Queen of Spain

Δραματική κομεντί 2016

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Φερνάντο Τρουέμπα με τους: Πενέλοπε Κρουζ, Κάρι Έλγουις, Μάντι Πατίνκιν.

Δείτε το τρέιλερ:

100 Μέτρα

Η πραγματική ιστορία ενός Ισπανού που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και διαγωνίζεται στο τρίαθλο. Του δήλωσαν πως σύντομα δεν θα μπορεί να διανύσει μια απόσταση εκατό μέτρων, όμως εκείνος πήγε ένα βήμα παραπέρα… Για την ακρίβεια κολύμπησε 3,8 χλμ, ποδηλάτησε για 180 χλμ και έτρεξε για 42 λεπτά, ολοκληρώνοντας τον απαιτητικό στίβο του «Σιδερένιου ανθρώπου».

100 Metros

Ισπανική δραματική ταινία 2016, σκηνοθεσία Μαρσέλ Μπαρένα με τους: Ντάνι Ροβίρα, Κάρα Ελεχάντε, Αλεχάντρα Χιμένες.

Δείτε το τρέιλερ:

Για Όνομα του Θεού!

Ένας διαρρήκτης επανασυνδέεται με τις κόρες του για να εκδικηθούν έναν πρώην συνεργάτη του. Είναι ο Πατρίκ, ένας διεθνώς καταζητούμενος εγκληματίας, που αποφασίζει να κλέψει ένα βιολί Στραντιβάριους αξίας 15.000.000 δολαρίων ζητώντας βοήθεια από τις δύο ετεροθαλείς του κόρες. Οι κόρες του όμως αγνοούν η μία την ύπαρξη της άλλης, έχουν εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες και το μόνο κοινό τους είναι το γεγονός ότι ο Πατρίκ τις είχε εγκαταλείψει πριν τη γέννησή τους.

Mes Tresors

Κωμωδία 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 91′

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πασκάλ Μπουρντιό με τους: Ζαν Ρενό, Ριμ Κερισί, Καμίλ Σαμού, Μπρούνο Σάντσες, Πασκάλ Ντεμολόν.

Δείτε το τρέιλερ:

Baywatch

Η ομάδα φύλαξης μιας παραλίας αναλαμβάνει να ξεσκεπάσει μια εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών. Η επικίνδυνη αυτή αποστολή αναγκάζει τον ναυαγοσώστη Μιτς Μπιουκάνον να συνεργαστεί με τον απείθαρχο πρωταθλητή κολύμβησης Ματ Μπρόντι, ο οποίος συμμετέχει στην ομάδα νεοσύλλεκτων ναυαγωσωστών.

Κωμωδία 2017

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σεθ Γκόρντον με τους: Ντουέιν Τζονσον, Ζακ Έφρον, Αλεξάντρα Νταντάριο.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Δαιμονισμένος Άγγελος

Ιδιωτικός ντετέκτιβ θα αναλάβει την υπόθεση ενός μυστήριου άντρα. Αποστολή του είναι να βρει έναν χαμένο τραγουδιστή στη Νέα Ορλεάνη του ’50, ο δρόμος του όμως θα αρχίσει να γεμίζει με αίμα όταν μπλέκεται σε ομάδες λατρείας του βουντού…

Θρίλερ 1987

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άλαν Πάρκερ με τους: Μίκι Ρουρκ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Λίζα Μπονέ, Σαρλότ Ράμπλινγκ.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης