Η Αποπλάνηση

Η ατμοσφαιρική ταινία αφηγείται, μέσα από τη γυναικεία ματιά, την ιστορία ενός πληγωμένου στρατιώτη που, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου, βρίσκει καταφύγιο, ώσπου να αναρρώσει, σε ένα σχολείο θηλέων οικότροφων στη Βιρτζίνια. Η παρουσία του εκεί, όμως, ξυπνά στα κορίτσια και τις μοναχικές γυναίκες του σχολείου καταπιεσμένα ένστικτα, πάθη και ανάγκες, προκαλώντας μεταξύ τους ανταγωνισμούς και συγκρούσεις που φτάνουν ακόμα και στα άκρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

The Beguiled

Σκηνοθεσία: Σοφία Κόπολα

Ηθοποιοί: Νικόλ Κίντμαν, Κόλιν Φάρελ, Κίρστεν Νταντς, Ελ Φάνινγκ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:

Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του

Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με τη θεία Μέι, πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούριου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούριος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

Spider- man: Homecoming

Σκηνοθεσία: Τζον Γουάτς

Ηθοποιοί: Τομ Χόλαντ, Μάικλ Κίτον, Ζεντάγια, Τζον Φαβρό, Μαρίσα Τομέι, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Είδος ταινίας: Επιστημονικής Φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Πιλότος

Αργεντίνικο πολιτικό θρίλερ με τον Ρικάρντο Νταρίν. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας στην Αργεντινή, ένας πρώην πιλότος και πλοίαρχος του αργεντίνικου ναυτικού δεν εκτελεί μια διαταγή της χούντας και γίνεται φυγάς για να επιβιώσει. Θα επιλέξει να κρυφτεί σε μια μικρή πόλη στα νότια της χώρας, όπου η παρουσία του θα τραβήξει την προσοχή του αδίστακτου και βίαιου τοπικού αστυνόμου.

Koblic

Θρίλερ 2016 Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Σεμπάστιαν Μπόρενσταϊν με τους: Ρικάρντο Νταρίν, Όσκαρ Μαρτίνεζ, Ίμα Κουέστα.

Δείτε το τρέιλερ:

Πώς Να Γίνεις Λατίνος Εραστής

Κωμωδία με τον Μεξικάνο σταρ Εουτζένιο Ντερμπέζ και τη Σάλμα Χάγεκ. Ο Μάξιμο, ένας Λατίνος καρδιοκατακτητής, παντρεύεται μια πλούσια και κατά πολύ μεγαλύτερή του γυναίκα και κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: ζει πλουσιοπάροχα, χωρίς να εργαστεί ούτε μια μέρα. 25 χρόνια μετά, όταν η 80χρονη σύζυγός του τον εγκαταλείπει για έναν ακόμα νεότερο άντρα, ο Μάξιμο είναι πλέον αδέκαρος και αναγκάζεται να ζήσει με την αποξενωμένη αδελφή του και τον μικρό γιο της. Ο έρωτας του νεαρού ανιψιού του για μια συμμαθήτριά του με μια πάμπλουτη χήρα γιαγιά, δίνει στον Μάξιμο την κατάλληλη ευκαιρία να επιστέψει στη μεγάλη ζωή.

How to Be a Latin Lover

Aμερικανική κωμωδία 2017, σκηνοθεσία Κεν Μαρίνο με τους: Σάλμα Χάγιεκ, Ρομπ Λόου, Κρίστεν Μπελ, Εουτζένιο Ντερμπέζ.

Δείτε το τρέιλερ:

Τι Όμορφη Μέρα Θεέ Μου!

Ο Τσέκο, ένας ελάχιστα μορφωμένος αλλά αυτάρεσκος τύπος από το Μιλάνο, ονειρεύεται να γίνει αστυνομικός. Όταν για τρίτη φορά αποτυγχάνει στις εισακτήριες εξετάσεις, οι διασυνδέσεις του τον βάζουν στη θέση του πράκτορα ασφαλείας στον καθεδρικό της πόλης. Η θέση αυτή όμως για τον Τσέκο αποδεικνύεται σκέτη καταστροφή, κι έτσι ένας άραβας τρομοκράτης που σκοπεύει να ανατινάξει τον ναό βρίσκει στο πρόσωπο του νέου πράκτορα το τέλειο κορόιδο.

Che Bella Giornata

Κωμωδία 2011 Ιταλική κωμωδία 2011, σκηνοθεσία Τζενάρο Νουνζιάντε με τους: Κέκο Ζαλόνε, Ναμπίχα Ακάρι, Λουίτζι Λουτσιάνο.

Δείτε το τρέιλερ:

Απροσδόκητος Έρωτας

Η Έμιλι είναι μία αμερικανίδα χήρα που επισκέπτεται συχνά το όμορφο πάρκο κοντά στο σπίτι της, το Χάμστεντ Χιθ του Λονδίνου. Εκεί θα γνωρίσει τον Ντόναλτ, ο οποίος μένει σε μια καλύβα μέσα στο πάρκο, και θα βρει απροσδόκητα την αγάπη στο πρόσωπό του όταν θα αντιμετωπίσουν μαζί αυτούς που θέλουν να κατεδαφίσουν το σπίτι του.

Hampstead

Κομεντί 2017

 Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζόελ Χόπκινς με τους: Νταϊάν Κίτον, Μπρένταν Γκλίζον, Τζέιμς Νόρτον.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Υπηρέτης

Ο Τζότζεφ Λόουζι διασκευάζει Χάρολντ Πίντερ. Ένας ξεπεσμένος αριστοκράτης προσλαμβάνει έναν υπηρέτη με τον οποίο αποκτάει σταδιακά μια σχέση παράξενης εξάρτησης, η οποία θα τον οδηγήσει στην καταστροφή και την αντιστροφή των μεταξύ τους ρόλων

The Servant

Αγγλική δραματική ταινία 1963, σκηνοθεσία Τζόζεφ Λόουζι με τους: Ντερκ Μπόγκαρντ, Τζέιμς Φοξ, Σάρα Μάιλς.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης