Ο Παναιτωλικός επικράτησε 4-0 του Εργοτέλη στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Τα γκολ των γηπεδούχων, που είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσαν οι Φωτάκης (18’), Άλβες (42’, 90’) και Κάπελ (64’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός έδειξε στο γήπεδο την ανωτερότητά του και από την έναρξη κυριάρχησε σε όλες τις γραμμές. Μόλις στο 9’ από μία ωραία ενέργεια ο Φωτάκης δεν μπόρεσε με εξ επαφής προβολή να νικήσει τον Σαράνοφ, που απέκρουσε ενστικτωδώς, ενώ στο 10’ ο Γοδόι με σουτ τράνταξε το δοκάρι.

Το 1-0 δεν άργησε να έρθει και στο 19’ ο Σκαραμοτσίνο έδωσε την ευκαιρία στον Φωτάκη με σουτ να σκοράρει. Ο Εργοτέλης απείλησε πρώτη φορά στο 36’ με πλασέ του Λουβιόν, ενώ πριν τελειώσει το πρώτο μέρος ο Άλβες με προβολή «έγραψε» το 2-0.

Στην δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός κατέβασε ταχύτητα και ο Εργοτέλης προσπάθησε να μειώσει χωρίς όμως επιτυχία, αφού τα πολλά νέα πρόσωπα έδειξαν πως ακόμα δεν έχουν δέσει ως ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 63′ ο Κάπελ νίκησε τον Σαράνοφ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με γκολ του Άλβες.

Παναιτωλικός – Εργοτέλης 4-0 (Novasports 2)

Γκολ: 19′ Φωτάκης. 42′ Άλβες, 64′, 90′ Κάπελ

Κίτρινες κάρτες: Κάπελ, Κούσας – Καλέ

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Χάβος):
Στεφανάκος, Κούσας, Μαλεζάς, Σκαραμοτσίνο, Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα (66′ Βιγιαφάνες), Γοδόι, Φωτάκης, Κάπελ (79′ Θεοδωρίδης), Μαρτίνες (74′ Λάζαρ), Άλβες.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης):
Σαράνοφ, Πίτσος, Καλέ, Γκοργκς, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Χαντί (46′ Τζίλας), Γκέντσογλου (21′ Μπόε), Λουβιόν, Ουλά, Γιουσούφ (68′ Ολαϊτάν).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης