Ο Αστέρας Τρίπολης ξεπέρασε τον «σκόπελο» του Πανιωνίου την Κυριακή στο «Θ. Κολοκοτρώνης», συνεχίζοντας έτσι την εξαιρετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 2-1 σκορ του «ιστορικού» και τον υποσκέλισαν στη βαθμολογία, «πιάνοντας» μάλιστα -έστω και προσωρινά- τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Τσιώλη προηγήθηκε μόλις στο 43ο δευτερόλεπτο του ματς με τον Ντε Μπλάσις, ενώ ο Ουσέρο στο 39’ με ένα εξαιρετικό τέρμα διπλασίασε τα γκολ της. Το μόνο που κατάφερε να κάνει το συγκρότημα του Ελευθερόπουλου ήταν να μειώσει στο 82΄ με τον Κολοβό.

Ο αγώνας

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους, που πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ευτύχησαν να προηγηθούν.

Έπειτα από ωραία προσπάθεια του Φραγκουλάκη από τα αριστερά, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Ντε Μπλάσις, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να τη σπρώξει στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τους Αρκάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την «ψυχρολουσία» που υπέστη η ομάδα του Ελευθερόπουλου, προσπάθησε να αντιδράσει, εντούτοις δεν μπόρεσε να απειλήσει τους γηπεδούχους, που μάλιστα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 39ο λεπτό.

Σκόρερ αυτήν τη φορά για τον Αστέρα ήταν ο Ουσέρο, ο οποίος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Γιαννακόπουλο να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμη μία καλή φάση για τον Αστέρα, όμως ο γκολκίπερ του Πανιωνίου απέκρουσε το σουτ του Ντε Μπλάσις.

Στη συνέχεια, οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να μειώσουν και να ξαναμπούν στο ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν ούτε με τον Σάμαρη στο 61΄ (απέκρουσε ο Φούλοπ) ούτε με τον Αραβίδη στο 63΄ (πλασέ άουτ), ενώ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το τρίτο γκολ στο 65΄, με την κεφαλιά του Μπαρτολίνι, που απομάκρυνε στη γραμμή ο Ρόβας.

Στο 82′, ο Κολοβός μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, ωστόσο παρά την πίεση που άσκησαν στα τελευταία λεπτά οι παίκτες των «κυανέρυθρων» δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να πανηγυρίσουν ακόμη μία νίκη, διατηρώντας παράλληλα απόρθητο το φρούριό τους.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Κίτρινες:
Φραγκουλάκης, Ουσέρο, Φούλοπ – Ρόκας, Ντούνης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι (73΄ Αλβάρες), Σανκαρέ, Φραγκουλάκης, Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις (88΄ Μπακασέτας), Γκάμπριελ (69΄ Κουρμπέλης), Ναβάρο.

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Ρόκας, Ντούνης (46΄ Κολοβός), Ρόβας (70΄ Κουλουχέρης), Αυλωνίτης, Γουνδουλάκης, Οκόγιε, Σάμαρης (76΄ Καμπάνταης), Αραβίδης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης