Από ένα βαθμό πήραν Ατρόμητος και Εργοτέλης, μετά το ισόπαλο 1-1 στο Περιστέρι, στο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51’ με τον Λαζαρίδη και για τους Κρητικούς ισοφάρισε στο 78’ ο Χαλκιαδάκης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Εργοτέλης προσπαθούσε να περιορίσει τους γηπεδούχους. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 3΄ με τον Ατρόμητο να μπερδεύεται στην άμυνά του. Από τα πόδια του Φυτανίδη ο Τσέναμο έπεσε και έδιωξε τη μπάλα, σώζοντας την ομάδα του από αυτογκόλ μετά τη σέντρα του Λυκογιάννη. Ο Ατρόμητος απάντησε στο 25΄. Ο Τάτος συνδυάστηκε με τον Καραμάνο και επιχείρησε το σουτ με τον Τσέρνι να απομακρύνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, ψάχνοντας το γκολ. Στο 51’ ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ και βρήκε τον Λαζαρίδη στην πλάτη άμυνας του Εργοτέλη. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου με σουτ νίκησε τον Τσέρνι και άνοιξε το σκορ.

Τελικά ο Εργοτέλης στην πρώτη του καλή αντεπίθεση έφτασε στην ισοφάριση. Ο Γιουσούφ έκανε το γύρισμα από αριστερά και η μπάλα στρώθηκε στον Χαλκιαδάκη, αφού άλλαξε πορεία, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τη στείλει στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ατρόμητος – Εργοτέλης 1-1 (Nova sports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 51′ Λαζαρίδης – 78′ Χαλκιαδάκης

Κίτρινες κάρτες: Ούμπιδες, Αγκουαζί, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης – Σαϊνάτι, Κοζορώνης, Γιοβάνοβιτς, Μπογκντάνοφ

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος (84′ Κιβρακίδης), Δημούτσος (46′ Αγκουαζί), Λαζαρίδης, Κοντοές, Τάτος (85′ Λημνιός), Φυτανίδης, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Καραμάνος, Γεωργίου.

Εργοτέλης: Τσέρνι, Σαϊνάτι, Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Κοζορώνης (64′ Μπογκντάνοφ), Τζανακάκης, Γιουσούφ, Λυκογιάννης, Παμλίδης (90′ Πίτσος), Χαντί (73′ Μπαμ Μπαμ), Χαλκιαδάκης.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης