Την ήττα με 1-0 από την Φενέρμπαχτσε γνώρισε ο Ατρόμητος στο γήπεδο του Περιστερίου, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Οι Τούρκοι σκόραραν στο 90’ με κεφαλιά του Φαν Πέρσι, σε μία φάση όπου ο Ατρόμητος διαμαρτυρήθηκε καθώς ο Ολλανδός φορ υπέπεσε σε φάουλ πριν σκοράρει. Να σημειωθεί ότι ο Ιταλός διαιτητής Ντανιέλε Ορσάτο δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Μαρσελίνιο στο πρώτο ημίχρονο, σε φάση που θα έπρεπε να αποβάλλει τον Ερκίν της Φενέρ με κόκκινη κάρτα.

Ο Ατρόμητος στάθηκε σαν ίσος προς ίσο απέναντι στα αστέρια της ομάδας από την Τουρκία και φυσικά είχε σαν πρώτιστο μέλημά του να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνά του. Η Φενέρ πάντως κατά διαστήματα έδειξε την ανωτερότητά της και στο 29’ ο Ερκίν ανάγκασε τον Γκορμπούνοφ να αποκρούσει και να αποσοβήσει το γκολ με την βοήθεια του δοκαριού του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 32’ ο Ντιέγκο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκορμπούνοφ, ενώ στο 39’ ο Πίτου Γκαρσία συνεργάστηκε με τον Ναπολεόνι, ο οποίος έκοψε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι. Στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Ερκίν, όμως ο διαιτητής Ορσάτο έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι!

Ο Γκορμπούνοφ στη συνέχεια του αγώνα όπου χρειάστηκε επενέβη, ωστόσο νικήθηκε στη φάση του 90’. Ο Φαν Πέρσι έσπρωξε τον Μπιτόλο και με κεφαλιά έγραψε το 1-0, καθώς ο Ιταλός διαιτητής δεν υπέδειξε την παράβαση.

Νωρίτερα, ο Ορσάτο αρνήθηκε πέναλτι στον Ατρόμητο σε ανατροπή του Ναπολεόνι από τον Μπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – Φενέρμπαχτσε 0-1 (Novasports 1)

Γκολ: 90′ Φαν Πέρσι
29′ δοκάρι ο Φερναντάο

Κίτρινες κάρτες: Κανέρ Ερκίν

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος:
Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Ουσέρο (90′ Εμπόου), Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (85′ Λε Ταλέκ), Μαρσελίνιο (76′ Μπρίτο), Ναπολεόνι.

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Οζμπαϊρακλί, Μπρούνο Άλβες, Μπα, Σόουζα, Μεϊρέλες (71′ Τοπάλ), Ντιέγκο, Κανέρ Ερκίν, Νάνι (88′ Βολκάν Σεν), Φερναντάο, Σο (80′ Φαν Πέρσι).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης