Με γκολ του Γιακουμάκη στο 89ο λεπτό ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στη Βοιωτία, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Λεβαδειακός, που δεν είχε πανηγυρίσει νίκη μέχρι σήμερα στη Super League, μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να αναλάβει τον έλεγχο και να πετύχει γκολ. Μετά από δύο καλές στιγμές των γηπεδούχων, ο Πανιώνιος στο 11’ ανησύχησε την εστία του Σηφάκη, με τον Φούντα να επιχειρεί ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ, το οποίο αποκρούστηκε και κατέληξε σε κόρνερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πιο σημαντική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου δημιουργήθηκε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Μπούζας βγήκε απέναντι από τον Σηφάκη, αλλά δεν έλεγξε την κατοχή και έτσι ο κίπερ των Βοιωτών τον σταμάτησε.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και στο τέλος του αγώνα ανταμείφθηκε με ένα γκολ. Αρχικά στο 54’ ο Σάντσες απείλησε τον Παπαδόπουλο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κώτσιος δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά.

Τελικά ο Γιακουμάκης στο 89′ εκμεταλλεύτηκε το στρώσιμο του Σοτέλο και σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λεβαδειακός – Πανιώνιος 1-0 (Nova sports 1)

Γκολ: 89′ Γιακουμάκης

Κίτρινες κάρτες:
Νικολακάκης – Τασουλής, Οικονόμου, Φούντας

Κόκκινες κάρτες:

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Γεωργιάδης (77′ Νικολακάκης), Βούκσεβιτς, Τόμας, Σοτέλο, Σάντσες, Ορτέγκα, Κονέ (86′ Γκόμεζ), Μπορνταγκαράι (68′ Γιακουμάκης).

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Αργυρόπουλος (90′ Πάνος), Γιάννου, Μπουμάλ, Σιώπης, Μητρόπουλος, Φούντας (77′ Ιμπαγάσα), Οικονόμου, Μπούζας (68′ Κολοβός).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης