Ακούγεται υπερβολικό, αλλά δύο από τα πιο «καυτά» ονόματα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής θα μπορούσαν να είχαν περάσει από την Ελλάδα, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπορούσια Ντόρντμουντ και ο Φαλκάο της Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκαν μια ανάσα από το «τριφύλλι», αλλά για… καλή τους τύχη δεν ήρθαν στην Ελλάδα, αφού κανείς δεν ξέρει εάν θα έκαναν την καριέρα των τελευταίων χρόνων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του «φονέα» της Ρεάλ Μαδρίτης με το εντυπωσιακό καρέ των γκολ, οι «πράσινοι» είχαν δοκιμάσει δύο φορές να τον αποκτήσουν, αλλά ο άσος της Ντόρτμουντ είχε το μυαλό του στη Γερμανία. Την πρώτη χρονιά, το καλοκαίρι του 2009, ο παίκτης έμεινε στη Λεχ Πόζναν. Οι «πράσινοι» ήξεραν τον παίκτη από το σκάουτιγνκ του Γιάτσεκ Γκμοχ, για αυτό και προσπάθησαν και τη δεύτερη χρονιά, το καλοκαίρι του 2010 να τον αποκτήσουν. Αντωνίου και Βάζεχα προσπάθησαν να αποσπάσουν την υπογραφή του, αλλά η προοπτική της Ντόρτμουντ τον δελέασε περισσότερο…

Στην περίπτωση του Φαλκάο, ο παίκτης ήταν επίσης στο σκάουτιγνκ των ανθρώπων της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός δοκίμασε να τον πάρει τον Ιανουάριο του 2009, αλλά η Ρίβερ Πλέιτ ζήτησε 10 εκ. ευρώ. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να κάνουν συμφωνία με τη Ρίβερ για το 50% του παίκτη, με τους Αργεντινούς να πέφτουν στα 6 εκ. ευρώ, αλλά στην υπόθεση έμπλεξαν τρία διαφορετικά γραφεία μάνατζερ, που διεκδικούσαν μερίδιο!

Παρότι, όμως, οι «πράσινοι» προσπάθησαν δύο φορές, τα χρήματα για εκείνη την εποχή είχαν κριθεί πολλά και, τελικά, ο παίκτης κατέληξε στην Πόρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης