Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία και τρανή απόδειξη είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι Ρώσοι δαπάνησαν 60 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Χουλκ από την Πόρτο, ωστόσο ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του τόνισε ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ομάδα!

Αιτία; Ο Βραζιλιάνος είναι σε διαμάχη με τον Ιταλό προπονητή, Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς αντικαταστάθηκε στο 80ο λεπτό της χθεσινοβραδυνής νίκης 1-0 επί της Μίλαν στην Ιταλία. Ο Χουλκ φανερά αναστατωμένος και αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον προπονητή του και στη συνέχεια δήλωσε: «Εάν η κατάσταση με τον προπονητή δεν λυθεί, ίσως φύγω από τον σύλλογο τον Ιανουάριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Σπαλέτι, είπε: «Ο Χουλκ κάνει λάθος, εάν νομίζει ότι θα πρέπει να παίζει συνεχώς για 90 λεπτά». Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Χουλκ είναι πενταετές, ενώ αρκετοί παίκτες της Ζενίτ είναι δυσαρεστημένοι με το μεγάλο κόστος της μεταγραφής του, καθώς και τις υψηλές αποδοχές του.

Η Ζενίτ κατετάγη τρίτη στον όμιλο και θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο κατέκτησε το 2008, όταν η διοργάνωση ονομαζόταν Κύπελλο UEFA.

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης