Τον χειμώνα του 2010 ο Χατέμ Μπεν Αρφά είχε φτάσει μία… ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό το «φλερτ» του -τότε άσου της Μαρσέιγ- δεν έμελλε να μετουσιωθεί σε… γάμο.

Τέσσερα χρονιά αργότερα  ο Γάλλος -με ρίζες από την Τυνησία- εξτρέμ φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκήνιο για την ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παίκτης πλέον αποτελεί οριστικά παρελθόν για τη Χαλ και θεωρείται πολύ δύσκολο να επιστρέψει στη Νιούκαστλ, καθώς οι σχέσεις του με τον Πάρντιου είναι… ψυχροπολεμικές.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα στο «getfootballnewsfrance.com» , οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν την περίπτωση του 27χρονου εξτρέμ, ο οποίος, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του, Μισέλ Ουαζίν θα αλλάξει ομάδα τον Ιανουάριο.

Το εν λόγω Μέσο επικαλείται δικές του πληροφορίες, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «…ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Χατέμ Μπεν Αρφά της Νιούκαστλ. Ο δανεισμός του παίκτη στη Χαλ ολοκληρώνεται και ο ελληνικός σύλλογος τον έχει στη (μεταγραφική) λίστα του. Ωστόσο δεν είναι σαφές πως θα προσεγγίσει την κατάσταση, ίσως το οικονομικό να αποτελέσει πρόβλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης