Ο Γιάννης Γκούμας σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με τον χθεσινό ισόπαλο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στην Ουγγαρία στάθηκε στη βελτίωση που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πρώτο παιχνίδι του με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο.

Παράλληλα ο προπονητής της εθνικής Νέων δήλωσε αισιόδοξος σχετικά με τις πιθανότητες πρόκρισης της «γαλανόλευκης» στην τελική φάση του Euro 2016.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εικόνα της εθνικής στη Βουδαπέστη: «Ένα είναι το σίγουρο ότι η εθνική ήταν πάρα πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τους αγώνες που ήταν ο Ρανιέρι στον πάγκο. Τα παιδιά προσπάθησαν για τη νίκη, ήταν καλύτεροι από την Ουγγαρία. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν φυσιολογικό να είναι επιφυλακτικοί, αλλά στο β’ ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Η πρώτη εικόνα ήταν πάρα πολύ θετική, άσχετα αν δεν συνοδεύτηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Πάντως, υπάρχουν πολλές πιθανότητες για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Για την αδυναμία στο γκολ: «Ανέκαθεν η εθνική ήταν στην άμυνα πάρα πολύ καλή και στην αντεπίθεση ή με άλλο τρόπο σκόραρε. Οι Ούγγροι ήταν κάτω από τη σέντρα και δυσκόλευαν τις προσπάθειες της εθνικής. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες».

Για τις αλλαγές του Σέρχιο Μαρκαριάν: «Ήταν το πρώτο του παιχνίδι και θέλει να βοηθήσει την εθνική. Είχε κάποιες σκέψεις και χρησιμοποίησε τους παίκτες που πίστευε ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίτευξη ενός τέρματος. Η εικόνα που παρουσίασε η εθνική ήταν αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε από τη Δευτέρα. Δεν πρέπει να καταλογίσουμε ευθύνες στον κ. Μαρκαριάν, αλλά να του δώσουμε συγχαρητήρια για την εικόνα που έβγαλε η ομάδα. Αν συγκρίνετε με τα προηγούμενα παιχνίδια, που ήταν ένα έκτρωμα η εθνική, δεν μπορούμε να του ασκούμε κριτική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης