Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και «έπιασαν» στους 4 βαθμούς τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 20’ με τον Πέτριτς, ενώ στο 84’ ισοφάρισε ο Σαλπιγγίδης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 8′! Μετά το κλέψιμο του Μέντες, ο Καρέλης προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Μπεργκ, ο οποίος πλάσαρε, αλλά ο Γλύκος απομάκρυνε σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο επόμενο λεπτό, όπου ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Βούκιτς λίγο αργότερα.

Το 1-0 ήρθε στο 21’. Ο Χουχούμης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά ο Σίλντενφελντ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Πέτριτς με βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου, ανοίγοντας λογαριασμό στα γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός είχε νέα ευκαιρία να σκοράρει, όμως ο Ζέκα στο 56’ δοκίμασε το σουτ, ενώ η μπάλα κόντραρε και πέρασε πάνω από την εστία του Γλύκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να ανεβαίνει και στο 68’ ο Σαλπιγγίδης αστόχησε σε τετ α τετ με τον Καπίνο να βγαίνει νικητής. Τελικά το 1-1 ήρθε στο 84’. Ο Στοχ πάσαρε στον Λίνο, ο οποίος βρήκε τον Σαλπιγγίδη στο δεύτερο δοκάρι με παράλληλα μπαλιά. Ο Έλληνας επιθετικός στην άδεια εστία σημείωσε γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1 (Nova 1)

Γκολ: 20′ Πέτριτς – 84′ Σαλπιγγίδης
20′ δοκάρι ο Σίλντενφελντ

Κίτρινες κάρτες:
Πράνιτς – Στοχ

Κόκκινες κάρτες:


Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου):
Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Χουχούμης, Μέντες (81′ Κλωναρίδης), Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (55′ Ατζαγκούν), Καρέλης (62′ Λαγός), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης):
Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λίνο (85′ Τζαβέλλας), Λάζαρ (59′ Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Νάτχο, Βούκιτς (68′ Κουλούρης), Στοχ, Αθανασιάδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης