Την ευκαιρία να «τσεκάρει» τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς είχε ο Γιάννης Αναστασίου στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αργυρούπολη, στο οποίο οι «πράσινοι» επικράτησαν με 9-0.

Οι Σάντσεθ, Κλωναρίδης, Λουντ και Χουχούμης αγωνίστηκαν στο πρώτο 45λεπτο χωρίς να νιώσουν κάποια ενόχληση, γεγονός που ενισχύει την άποψη ότι θα είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ματς του Σαββάτου με τη Ξάνθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Β.Αγγελόπουλος, Λάμπρου και Νιούμαν πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ σκόραραν και οι Μέντες, Λουντ, Κλωναρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κορωπί βρέθηκε και ο Μπερντ Σούστερ, ο οποίος πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» καθώς είχε κενό αρκετών ωρών μέχρι να πάρει την πτήση της επιστροφής μετά το «ναυάγιο» με την ΕΠΟ.

Ο Σούστερ συνοδευόταν από τους μάνατζέρ του και τον υποδέχθηκαν οι Βόκολος και Παπαβασιλείου, ενώ στη συνέχεια είχε συζήτηση με τον Γιάννη Αναστσίου για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο γενικότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Αναγνωστόπουλος, Τζανουλίνος, Σάντσεθ (46’ Στάικος), Ευαγγέλου, Χουχούμης (46’ Μαυρομμάτης), Μέντες, Λουντ, Β.Αγγελόπουλος, Γ.Αγγελόπουλος, Κλωναρίδης (46΄ Νιούμαν), Λάμπρου.

Την εκγύμναση των υπόλοιπων παικτών ανέλαβε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης