Στο 0-0 έμειναν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της δεύτερη αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε δύο δοκάρια με τους Μακ (5’) και Κουλούρη (70’), ενώ ο για τους Αρκάδες αποβλήθηκε στο 83’ ο Νίκο Φερνάντεθ.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να φτάσει στην πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, όμως η ομάδα του Στάικου Βεργέτη παρουσίασε καλή εικόνα και τον κράτησε στο μηδέν. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» στάθηκαν όμως και άτυχοι, αφού είδαν την μπάλα να βρίσκει δύο φορές τα δοκάρια της εστίας του Αστέρα, αρχικά με το σουτ του Μακ στο 5′ και στη συνέχεια με την τον Κολούρη στο 70′.

Το στοιχείο που ξεχώρισε από τον αγώνα ήταν η αποβολή του Φερνάντες στο 83′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, εξέλιξη που έφερε σε δύσκολη θέση τους Αρκάδες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Να σημειωθεί ότι ο Νίκο Φερνάντες είχε μπει στο γήπεδο ως αλλαγή στο 75’ και πρόλαβε να παίξει μόλις 8 λεπτά.

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Novasports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:
5′ δοκάρι ο Μακ
70′ δοκάρι ο Κολούρης

Κίτρινες κάρτες: Κίτσιου – Γκοϊάν, Λούι, Νίκο, Μπαράλες

Κόκκινες κάρτες: 83′ Νίκο

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κόστα, Ρατς, Νομπόα (79′ Σαββίδης), Τζιόλης, Κάτσε, Μακ (72′ Πόζογλου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (60′ Κουλούρης).

Αστέρα Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Γκοιάν, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (88′ Ζησόπουλος), Μπαντιμπανγκά (84′ Τσοκάνης), Ρόλε (75′ Νίκο), Μπαράλες

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης