Μετά την ήττα του ΟΦΗ με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Τζενάρο Γκατούζο ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Ιταλός τεχνικός άφησε αιχμές για τη διοίκηση του συλλόγου αλλά και για ορισμένους παίκτες.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμένα να συνεχίσω αυτήν την εμπειρία. Έβαλα όλο το πάθος μου και όλες τις δυνάμεις μου για αυτήν την ομάδα, αλλά δεν μπορώ κάθε μέρα να αντιμετωπίζω προβλήματα. Δεν είμαι ο πρόεδρος. Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω άσχημα και στενοχωρημένος, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Το κάνω αυτό επειδή αγαπάω την ομάδα. Δεν μπορώ να σηκώσω στους ώμους μου όλο το βάρος της ομάδας. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες καθημερινά και όχι το αγωνιστικό. Όταν υπάρχουν διάφορα προβλήματα, αυτό συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Καθημερινά βάζω όλη μου την ενέργεια στην προπόνηση και στον αγώνα. Προσπαθώ πολύ και ξαφνικά χαλάνε τα πράγματα» είπε ο Γκατούζο και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω πολύ στενοχωρημένος, γιατί πέρασα τέσσερις καταπληκτικούς μήνες. Είμαι σε μια καταπληκτική πόλη, με καταπληκτικό κόσμο, με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Το βασικό είναι ότι η καριέρα του προπονητή είναι η δουλειά μου και εγώ θέλω να είμαι προπονητής. Μέσα σε αυτήν τη λέξη περιέχονται τα πάντα. Έβαλα μπροστά το πρόσωπο και το όνομά μου, νιώθω ότι οι παίκτες δεν με πιστεύουν. Και να κερδίζαμε, η απόφασή μου θα ήταν ίδια. Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες μου, θα τους ενημερώσω μόλις φύγω από εδώ, γιατί είναι μια πολύ δύσκολη και απογοητευτική στιγμή».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης