Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Καλλονή, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 51’, λόγω αποβολής του Άντι Λίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων είχε δοκάρι ο Ντάσιος.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν τις αντίπαλες εστίες. Μάλιστα, στο 2’ ο Τσάβες προσπάθησε να σκοράρει για λογαριασμό του ΠΑΣ, όμως ο Χογκ κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν υπήρξαν μεγάλες στιγμές και έτσι το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 51’, αφού ο Άντι Λίλα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι και αποβλήθηκε. Η Καλλονή δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω, αν και είχε μία σημαντική ευκαιρία. Στο 82’ ο Στεφάνοβιτς βγήκε απέναντι από τον Βελλίδη και πλάσαρε, όμως ο κίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε.

Ο ΠΑΣ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων απώλεσε την πιο σημαντική ευκαιρία για γκολ, αφού ο Ντάσιος με πλασέ από πλάγια θέση σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Χογκ. Έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε, χωρίς σκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα – Καλλονή 0-0 (Nova Sports 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:
90’+1′ δοκάρι ο Ντάσιος

Κίτρινες κάρτες:
Λίλα

Κόκκινες κάρτες:
51′ Λίλα

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):
Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (79′ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Χαρίσης, Τσουκαλάς (85′ Γιάκος), Ίλιτς (55′ Μανιάς), Στρούνα, Τσάβες, Λίλα.

Καλλονή (Ματζουράκης):
Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέγιο, Μπαρέρα (60′ Στεφάνοβιτς), Κεϊτά, Γιορέντε (80′ Κύπρου), Ναβάρο (75′ Πιπίνης), Σάλες, Μανούσος, Χουάνμα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης