Πιστή στο ραντεβού της με τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν για άλλη μια φορά η Εθνική μας ομάδα του Πόλο ανδρών, αφού στον αποφασιστικό αγώνα ενάντια στον Καναδά για την πρόκριση στα ημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά επικράτησε με 10-6, σφραγίζοντας έτσι τα εισιτήρια για Λονδίνο.

Η Εθνική δεν λύγισε ούτε από την έδρα, αφού το τουρνουά που διεξάγεται στο Έντμοντον του Καναδά, αλλά ούτε και από τα «φαλτσοσφυρίγματα» των διαιτητών και με σοβαρότητα και πάθος κέρδισε τους οικοδεσπότες και πήρε πανάξια την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό το Μαυροβούνιο, ενώ ο άλλος ημιτελικός θα είναι ανάμεσα στην Ισπανία και την Ρουμανία.

Και οι τέσσερις ομάδες προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Tα οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 4-3, 2-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ (Ντράγκαν Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Μιράλης, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 3, Αφρουδάκης Χρ. 2, Δελακάς, Αφρουδάκης Γ. 4, Φουντούλης Ι., Μουρίκης, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος

ΚΑΝΑΔΑΣ (Άλεξ Μπέσλιν): Ράνταλ, Κουντάμπα, Βικάλο, Κονσταντίν – Μπίκα 2, Μπόιντ 1, Ρόμπινσον, Γκάσιτς, Γκράχαμ 2, Φέλταμ 1, Κόνγουεη, Ντάιγκλ, Μακ Ελρόι, Άλεκσιτς

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης