Αισιόδοξος ότι η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου θα καταφέρει να προκριθεί μέσω των μπαράζ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του μετά τη νίκη με 2-0 επί του Λιχτενστάιν.

Μιλώντας στην κάμερα του Mega ο Σάντος επισήμανε ό,τι «είναι αλήθεια πως η ποιότητα του παιχνιδιού μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Για την συγκομιδή των 25 βαθμών εάν κάποιος μας έλεγε πριν την έναρξη των αγώνων πως με αυτούς τους πόντους δεν θα περνάγαμε, δεν θα τον πίστευα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βοσνία άντεξε μέχρι το τέλος και πήρε την πρόκριση. Σίγουρα όταν φέρνεις στο μυαλό σου τα ματς λες πως με βάση τις ευκαιρίες που είχε στο εντός έδρας ματς με την Βοσνία θα μπορούσες να κερδίσεις, όμως δεν μπορέσαμε.

Το αφήνουμε πίσω μας. Θα επικεντρωθούμε στα μπαράζ. Και εμείς μέχρι το τέλος πιστεύαμε πως θα περνάγαμε απευθείας. Υπάρχει μία δόση θλίψης και για τους βαθμούς που πήραμε και γιατί δεν έφτασαν να περάσουμε.

Σου προκαλεί θλίψη να μαζεύεις 25 βαθμούς και να πηγαίνεις στα μπαράζ. Η θλίψη όμως θα είναι μόνο για σήμερα. Από αύριο κοιτάμε τα μπαράζ και τους πιθανούς αντιπάλους. Με μεθοδική δουλειά θέλουμε να φτάσουμε στα ματς όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Αισιοδοξώ πως θα περάσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε αισιόδοξοι πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Πάνω από όλα πιστεύω στην δουλειά, το πάθος και την διάθεση των παικτών. Οι παίκτες όλοι μαζί, εμείς και ο κόσμος μας θέλουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Εντάξει. Θα δούμε τι θα γίνει με τους αντιπάλους. Όποιος και να είναι εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Νομίζω πως ναι. Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στον όμιλο. Συγχαρητήρια στην Βοσνία γιατί ήταν άξια. Κατάφερε να μαζέψει βαθμούς και να βάλει αρκετά γκολ. Το πάλεψε και πέρασε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης