Η μετεγγραφή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στην Sydney αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι άνοιξε για τα καλά την… όρεξη του Τόνι Πινιάτα.

Ενδεικτικό αυτού αποτελούν οι δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου από την Αυστραλία, ότι θα προσπαθήσει να πείσει τον Φραντσέσκο Τότι να μεταναστεύσει στην «Πράσινη Ήπειρο» και να αγωνιστεί στην ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο ισχυρός άνδρας της Sydney αναγνώρισε ότι το έργο του θα είναι αρκετά δύσκολο, ώστε να αποσπάσει το πολυπόθητο «si» από τον μεγάλο αρχηγό της Ρόμα.

«Ο Τότι είναι ένας φανταστικός παίκτης που ξεκίνησε εκπληκτικά τη χρονιά. Ξέρω πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα, αλλά εμείς έχουμε την βούληση να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να έρθει κοντά στον Αλεσάντρο. Όχι αμέσως, αλλά σε ένα κοντινό μέλλον», τόνισε αρχικά στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Panorama» ο Πινιάτα.

Αναφερόμενος στη συνέχεια για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο πρόεδρος της Sydney είπε: «Ο Άλεξ είναι εξαιρετικός παίκτης και ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Είναι μια σπουδαία προσωπικότητα που μπορεί να προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο της Αυστραλίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης