Μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Απόλλωνας Πατρών υποδέχεται αύριο (17:00) τον Κόροιβο για την 11η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Ο προπονητής του αχαϊκού συγκροτήματος, Νίκος Βετούλας, επεσήμανε πως η εξέλιξη της συνάντησης θα εξαρτηθεί από την ψυχολογική, σωματική και πνευματική ετοιμότητα της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Προσπαθούμε να βγάλουμε έξω από το μυαλό μας την πρόκριση στον τελικό ενώ μεσολάβησαν και οι γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτός ήταν και ο στόχος της εβδομάδας που διανύσαμε. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες έχουν συγκεκριμένο ρόλο και είναι ομάδα του προπονητή», ενώ όσον αφορά το «κλειδί» της αναμέτρησης είπε ότι «θα εξαρτηθεί από το πόσο εμείς θα είμαστε ψυχολογικά, σωματικά και πνευματικά έτοιμοι».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου τόνισε πως «είναι μια ομάδα με ψηλά παιδιά που μπορεί να παίξει κοντά στο καλάθι. Διαθέτει παίκτες που σουτάρουν. Είναι ομάδα με καλή χημεία κι αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν ανταγωνιστική και έχασε στις λεπτομέρειες. Γίνεται πολύ πιο επικίνδυνη μετά την τελευταία απώλεια του παιχνιδιού στην έδρα της στο τελευταίο δευτερόλεπτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης