Η Άρσεναλ και η Αλτέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, ενώ η Μαρσέιγ επικράτησε 2-0 της Ζάλτσμπουργκ στους πρώτους ημιτελικούς του Europa League.

Στο Λονδίνο η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε από το 10’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βρσάλικο, λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» Τσόλο Σιμεόνε, ενώ η Άρσεναλ προηγήθηκε στο 61’ με τον Λακαζέτ. Οι σκληροτράχηλοι Ισπανοί παρ’ όλα αυτά ισοφάρισαν στο 82’ με τον Γκριεζμάν και η πρόκριση ανάμεσα στους δύο θα κριθεί στη Μαδρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρσέιγ με τον Κώστα Μήτρογλου να αγωνίζεται σε ολόκληρο το ματς επικράτησε 2-0 των Αυστριακών της Ζάλτσμπουργκ. Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Τοβέν, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 63’ ο Εντζιέ.

Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 61′ Λακαζέτ – 82′ Γκριεζμάν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Βρσάλικο

Κόκκινες κάρτες:
10′ Βρσάλικο

Άρσεναλ:
Οσπίνα, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Τσάκα, Ράμσεϊ, Γουίλσιρ, Οζίλ, Γουέλμπεκ, Λακαζέτ.

Ατλέτικο Μαδρίτης:
Όμπλακ, Βρσάλικο, Χιμένες, Γοδίν, Λούκας, Κορέα (75′ Σάβιτς), Τόμας, Σαούλ, Κόκε, Γκριεζμάν (86′ Τόρες), Γκαμεϊρό (65′ Γκάμπι),

Μαρσέιγ – Ζάλτσμπουργκ 2-0 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 15′ Τοβέν, 63′ Εντζιέ

Κίτρινες κάρτες: Λόπες, Μήτρογλου – Βολφ

Κόκκινες κάρτες:


Μαρσέιγ:
Πελέ, Αμαβί, Σαρ, Λουίς Γκουστάβο, Ραμί, Σανσόν, Λόπες (60′ Εντζιέ), Παγιέ, Οκάμπος (46′ Ανγκισά), Τοβέν (80′ Ζερμέν), Μήτρογλου

Ζάλτσμπουργκ:
Βάλκε, Λάινερ, Καλέτα-Καρ, Αντρέ Ραμάλιο, Ούλμερ, Χαϊντάρα (81′ Γιαμπό), Σαμασέκου, Βολφ (87′ Σλάγκερ), Μπερίσα, Νταμπούρ, Χι Τσαν Χβάνγκ (60′ Γκουλμπράντσεν).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης