Tο αίτημα της Ρεάλ Μαδρίτης σε ισπανικό δικαστήριο για τη μετατροπή της ποινής που της επιβλήθηκε σε προσωρινό αποκλεισμό από το Κύπελλο δεν έγινε αποδεκτό, και πλέον, οι ελπίδες των «μερένγκες» έχουν εναποτεθεί στην εκδίκαση της έφεσης που έχουν υποβάλλει.

Η κάτοχος 19 τίτλων στο Copa del Rey αποκλείστηκε από την εφετινή διοργάνωση, λόγω της χρησιμοποίησης του τιμωρημένου, Ντένις Τσερίσεφ, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» της διοργάνωσης με την Κάντιθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρώσος σκόραρε στο νικηφόρο 3-1, ωστόσο, «κουβαλούσε» ποινή μίας αγωνιστικής αποκλεισμού από την περίοδο του δανεισμού του στη Βιγιαρεάλ, γεγονός για το οποίο οι άνθρωποι της Ρεάλ υποστήριξαν ότι δεν είχαν ενημερωθεί. Οι Μαδριλένοι, πάντως, παρά την απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, εξακολουθούν να πωλούν τα εισιτήρια του επαναληπτικού της ερχόμενης Τετάρτης!

Το ισπανικό διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο (TAD) απεφάνθη ότι δεν συνέτρεχε λόγος να μεταβάλλει την απόφαση της RFEF που απέκλεισε τη Ρεάλ, ωστόσο, καλείται να εκδώσει απόφαση για την έφεση που έχουν καταθέσει οι «μερένγκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης