Ευχάριστα είναι τα νέα που προέκυψαν για την ΑΕΚ από τη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (ΚΕ.Σ.Α), αναφορικά με την «Αγιά Σοφιά», διαδικασία που θεωρείται το τελευταίο βήμα πριν την οικοδομική άδεια.

Με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα της «Αγιά-Σοφιάς», Θανάση Κυρατσού και κινητήριο μοχλό τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο, έγινε μια πλήρης τρισδιάστατη παρουσίαση και στη διάρκεια της συνεδρίασης και κατά δήλωση των ανθρώπων του ΚΕ.Σ.Α καλύφθηκαν επαρκώς από τις απαντήσεις που πήραν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που ζητήθηκε επιπλέον από την ΑΕΚ να προσκομίσει είναι δείγμα από το υλικό της πλαγιομετωπικής κάλυψης του γηπέδου. Αυτό θα γίνει μέχρι την Παρασκευή, με το συμβούλιο να συνεδριάζει εκ νέου σε διάστημα δυο εβδομάδων και να δίνει την έγκριση, η οποία θα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση της άδειας και την έναρξη των έργων.

«Εγινε μια λεπτομερής παρουσίαση, απαντήθηκαν όλες οι απορίες, μας ζητήθηκε επιπλέον να φέρουμε δείγμα από την πλαγιοκάλυψη, δηλαδή το υλικό που θα καλύψει την εξωτερική πλευρά του γηπέδου, τι απόχρωση θα έχει και τι υλικό θα είναι. Απ’ ότι συζητήθηκε ήταν η μοναδική εκκρεμότητα και δεσμευτήκαμε να το προσκομίσουμε στις επόμενες δύο μέρες.

Σε όλα τα ζητήματα δείξαμε ότι είμαστε κάτω από τα όρια που προβλέπει ο νόμος. Σε όλα. Έγινε κατανοητό ότι δεν δημιουργεί σε κανέναν πρόβλημα το γήπεδο. Κατά τα αλλά δεν υπήρξε καμία άλλη παρατήρηση», τόνισε ο επικεφαλής αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυρατσούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης