Η ΑΕΚ με δύο γκολ του Πέκχαρτ επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο φορ της Ένωσης άνοιξε το σκορ στο 72’ και σκόραρε εκ νέου στο 80’. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς για την ΑΕΚ αποβλήθηκε στο 70’ ο Κορδέρο, ενώ για τους «κυανέρυθρους» δεύτερη κίτρινη κάρτα είδε στο 90’ ο Μπακασέτας.

Η ΑΕΚ ανέλαβε από την αρχή της αναμέτρησης την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε στο 9’ με τον Μπουανανότε. Ευκαιρία για γκολ είχε και ο Βάργκας στο 19’, ενώ στο 28’ ο Κορδέρο σημάδεψε το δοκάρι του Διούδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος σκόραρε στο 23’, όμως το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Ανσαριφάρντ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Η Ένωση άγγιξε το γκολ στο 52′ με τον Μάνταλο, ενώ οι «κυανέρυθροι» απείλησαν στο 65′ με τον Ανσαριφάντ. Στο 70’ ο Κορδέρο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ωστόσο η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή αφού δύο λεπτά μετά ο Μπαρμπόσα έβγαλε τη σέντρα και ο Πέκχαρτ με τακουνάκι άνοιξε το σκορ!

Στο 80′ ο Τσέχος φορ βρέθηκε απέναντι από την Διούδη και σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Για τον Πανιώνιο ο Μπακασέτας αποβλήθηκε στο 90’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ-Πανιώνιος 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 72′, 80′ Πέκχαρτ
28′ δοκάρι ο Γιόχανσον

Κίτρινες κάρτες: Κορδέρο – Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ, Οικονόμου

Κόκκινες κάρτες:
70′ Κορδέρο – 90′ Μπακασέτας

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε (74′ Λαμπρόπουλος), Βάργκας (67′ Πέκχαρτ), Αραβίδης (68′ Μπαρμπόσα).

Πανιώνιος: Διούδης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος (79′ Βιγιάλμπα), Σιώπης, Καθάριος (68′ Καραμάνος), Μπακασέτας, Μασούρας (75′ Μπαργκάν), Ανσαριφάρντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης