Το βράδυ της Κυριακής η ΑΕΚ κερδίζοντας με 2-0 τον Λεβαδειακό κατέκτησε το πρωτάθλημα και… μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν.

Οπότε η περίσταση απαιτούσε λίγο… γλέντι. Έτσι, λίγο μετά τις 00.30 άρχισαν οι «κιτρινόμαυροι» να καταφτάνουν στο νυχτερινό κέντρο «Yton», όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, για να γιορτάσουν την τεράστια και πανάξια επιτυχία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί τους ο Μανόλο Χιμένεθ, μαζί τους και ο Δημήτρης Μελισσανίδης με στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τα… λουλούδια έρεαν άφθονα, ο στόχος ήταν ο Μπασκόν (ο γυμναστής του Χιμένεθ), τον οποίο όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν βάλει στο… μάτι.

Και το γέλιο έπεφτε άφθονο, όπως και όταν ανέλαβε δράση ο «Μήτσι» για να χορέψει τα… δικά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Μπάρκας, Κονέ τού έδωσαν και… κατάλαβε, με τον τελευταίο να ξεκινά το πάρτι με τα λουλούδια. Ο Μελισσανίδης διακριτικός σε παραδίπλα τραπέζι αλλά με την ηγετική του φυσιογνωμία να… απλώνεται στον χώρο, ακριβώς από κάτω του στελέχη της ΠΑΕ και το προπονητικό τιμ.

Πίσω-πίσω από όλους, με… ηγετικό ρόλο ο Πέτρος Μάνταλος που ήταν ήρεμος και ψύχραιμος, ενώ χαμογελαστός σε αρκετές στιγμές ήταν και ο Λάζαρος. Οι μικροί της ΑΕΚ γύρω τους χαιρόντουσαν, ενώ Λόπες και Αϊντάρεβιτς έφυγαν πρώτοι από όλους.

Μετά τις 04.00 άρχισαν να φεύγουν οι περισσότεροι παίκτες, ενώ στις 04.30 έπαιξε και ο ύμνος της ΑΕΚ με παρόντες τον Μελισσανίδη, τον Χιμένεθ που το χάρηκε με τον ιδιαίτερα εκδηλωτικό Ουφάνο και με τον Κονέ αγκαλιά με τον Μπασκόν.

Οι θαμώνες του μαγαζιού κατά τη διάρκεια της βραδιάς πήγαιναν για φωτογραφίες και για να συγχαρούν τους πρωταθλητές, οι οποίοι… καμάρωναν για την επιτυχία τους.

Πηγή: enwsi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης