Ποινική δίωξη κατά αγνώστων για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ηθική αυτουργία σε αυτή άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε το Νοέμβριο του 2014 ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενήργησε προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση με λοστό που είχε δεχτεί ο διαιτητής. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκαν ως μάρτυρες πρωτοκλασάτα στελέχη του ελληνικού ποδοσφαίρου και μπήκε στο κάδρο της υπόθεσης ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισανίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Μελισανίδη που έκαναν λόγο για πρόσωπο που τηλεφώνησε στον κ. Ζωγράφο και του συστήθηκε με το όνομα του μεγαλοπαράγοντα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας «εκδόθηκε εν μέρει απορριπτική διάταξη κατ άρθρο 47ΚΠΔ που αφορά καταγγελίες σε βάρος παράγοντα του ποδοσφαίρου καθόσον σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης».

Την υπόθεση θα χειριστεί τακτικός ανακριτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης