Η Super League ανακοίνωσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πέμπτη με βασικό θέμα την τροποποίηση των ποινών αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης. Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.

2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης