«Φρένο» στο νικηφόρο σερί πέντε αγώνων του Αστέρα Τρίπολης έβαλε ο Παναιτωλικός, που απέσπασε 0-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπεχαράνο στο 84΄.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν παρά μία μεγάλη ευκαιρία, όμως το κοντινό σουτ του Καλτσά απομάκρυνε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Μπεχαράνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό,τι δεν μπορούσαν να κάνουν στις οργανωμένες επιθέσεις τους οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη, το άγγιξαν σε μία αντεπίθεση στο 57΄, όταν ο Καλτσάς έβγαλε τον Τόνσο μόνο απέναντι στον Κυριακίδη, όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έπεσε στα πόδια του Αργεντινού και έσωσε την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου (με εξαίρεση ένα φάουλ του Μάρκος Πάουλο που έδιωξε ο Αθανασιάδης), αλλά η «σφιχτή» αμυντική τακτική τους, τους χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς άντεξαν και στα τελευταία λεπτά παίζοντας με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μπεχαράνο στο 84΄.

Κίτρινες:
Ιγκλέσιας – Μαρκόβσκι, Μύγας, Μπεχαράνο, Τσοκάνης

Κόκκινες:
Μπεχαράνο (84΄, 2η κίτρινη)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο (86΄ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας, Καλτσάς (76΄ Δουβίκας), Τόνσο, Ισνάλντο (70΄ Μαντίντα), Μανιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Μιχάι, Μύγας, Ρόσα, Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ (85΄ Μαρινάκης), Μαρκόβσκι (46΄ Κλέσιο), Ρότσα (64΄ Τσοκάνης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης