Με τέρμα του Χατζηισαΐα στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 22η αγωνιστική της Super League φτάνοντας τους 42 βαθμούς (4ος) στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι έμειναν μακριά από τις νίκες οι Αρκάδες, κι έτσι παρέμειναν στους 28 βαθμούς, όντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αρκετά δραστήριος ήταν ο Μανιάς για τον Αστέρα που απείλησε στο πρώτο 45λεπτο με σουτ στο 14΄, στο 15΄ και στο 44΄, ενώ δεν φάνηκε επιθετικά ο Ατρόμητος σε αυτό το διάστημα, εκτός από το ξεκίνημα (4΄) όταν ο Βασιλακάκης μόνος προ του Αθανασιάδη δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στην επανάληψη, πρώτος απείλησε ο Ατρόμητος στο 54΄με τον Ντιγκινί, η κεφαλιά του οποίου έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ γενικά ο αγώνας δεν είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν να βγάλουν σωστές επιθέσεις.

Ο Ατρόμητος πάντως έδειξε καλύτερος στο τέλος του αγώνα και έδειξε ότι στόχευε το γκολ. Στο 72΄ ο Βασιλακάκης, όπως και στο πρώτο ημίχρονο βγήκε και πάλι μόνος προ του Αθανασιάδη από πάσα του Ουάρντα, αλλά αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 81΄ σουτ του Ντάουντα κόντραρε κι έφυγε άουτ για να φθάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και ο Χατζηισαϊας βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για τους Περιστεριώτες.

Κίτρινες: Καλτσάς,Πασαλίδης, Γιαννούλης / Μάντσον

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:
Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (74΄ Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (61΄ Ζααντί), Μανιάς (77΄ Δουβίκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (46΄ Ντάουντα), Μάντσον, Ντιγκινί (58΄ Φελίπε), Βασιλακάκης, Ουάρντα (90+3 Καρασαλίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης