Με γκολ του Μπράουν Ιντέγε στο 54’ ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς είχε δυνατές μονομαχίες και γρήγορο ρυθμό, με τον Ατρόμητο να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γκολ χωρίς να τα καταφέρει να σκοράρει. Για τον Ολυμπιακό οι προσπάθειες των Ιντέγε, Ελιουνούσι δεν στέφθηκαν με επιτυχία και τελικά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να μην αλλάζει.

Στις καλύτερες στιγμές καταγράφηκαν το τετ-α-τετ του Στόιτσεφ με τον Καπίνο, με την μπάλα να περνά άουτ, αλλά και η προσπάθεια του Βασιλείου.

Ο Φορτούνης στο 53′ έβγαλε τη σέντρα με το αριστερό και ο Ιντέγε με εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας, γκολ το οποίο έκρινε την αναμέτρηση,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός στο 65’ απείλησε εκ νέου στο 65’ με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ και στο 70’ ο Ιντέγε προσπάθησε να σκοράρει. Ο Ατρόμητος με τον μοιραίο του αγώνα Στόιτσεφ έχασε νέα ευκαιρία στο 80′, με τον Καπίνο να μπλοκάρει.

Μέχρι το τέλος το 1-0 δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη και υποχρέωσε τον Ατρόμητο στην πρώτη του ήττα από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Κορακάκης.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1 (Novasports 2)

Γκολ: 54′ Ιντέγε

Κίτρινες κάρτες:
Κατράνης, Κεϊτά, Κιβρακίδης, Λε Ταλέκ, Μπρίτο – Φιγκέιρας

Κόκκινες κάρτες:


Ατρόμητος:
Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (85′ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (72′ Λημνιός), Κεϊτά, Μπάγκα (64′ Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

Ολυμπιακός:
Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς, Φορτούνης (89′ Ρομαό), Σεμπά, Ελιουνούσι (85′ Πάρντο), Ιντέγε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης