Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος και Βέροια στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ομάδες ανέβηκαν στους 23 βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος ήταν η μοναδική ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στο 13’ ο Λόπεζ κατάφερε να τελειώσει τη φάση, πριν ο Ματέι γίνει επικίνδυνος, ενώ στο 37’ η κεφαλιά του Κοντοέ πέρασε άουτ. Για τη Βέροια ένα μακρινό σουτ του Μαλόν στο 29’ δεν ανησύχησε τον Μπάρκα.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52’ ο Μπιτόλο δεν βρήκε στόχο, ενώ ο Καντιμοίρης που πήρε τη θέση του Λόπεζ είπε «όχι» στις φάσεις του 76’ και του 78’ με πρωταγωνιστή τον Στόιτσεφ.

Ατρόμητος – Βέροια 0-0 (Novasports 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Δέλλας): Μπάρκας, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Ουσέρο (76′ Κεϊτά), Ούμπιντες, Μπρίτο, Ματέι (65′ Λε Ταλέκ), Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος (65′ Σουμπίνιο).

Βέροια (Ελευθερόπουλος):
Λόπεθ (67′ Καντιμοίρης), Μαλόν, Γιαννούλης, Μαραγκός, Ραούλ Μπράβο, Σιόντης, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Άρτσε (46′ Γιουσούφ), Γεωργιάδης (79′ Νέτο), Ναζλίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης