Tην τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League σημείωσε το Σάββατο ο Ατρόμητος, καθώς με γκολ των Μπρούνο (54′) και Ουγκράι (85) επιβλήθηκε με 2-0 της ΑΕΛ στο Περιστέρι, για την 4η αγωνιστική.
Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 10 βαθμούς και αναρριχήθηκαν προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αντίθετα η ομάδα του Κάμπου μετά τη σημερινή της ήττα παρέμεινε στους 3 πόντους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «βυσσινί» τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χούμπτσεβ στο 70′.

Tα γκολ του αγώνα:

Ο Ατρόμητος από το πρώτο λεπτό επέβαλε τον ρυθμό του και δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να γίνει απειλητική.
Παρ’όλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κρίστινσον, με αποτέλεσμα να «φύγει» το πρώτο ημίχρονο χωρίς κάποια μεγάλη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Στην επανάληψη, στο 47′, η ΑΕΛ απείλησε για πρώτη φορά αλλά ο Μάντσον πήρε την «μπουκιά» από το στόμα του Λεοζίνιο και έδιωξε με προβολή σε κόρνερ. Στο 54′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από μία τυχερή φάση!
Ο Γρομητσάρης προσπάθησε να απομακρύνει, αλλά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπρούνο και πήγε στο δοκάρι του Κρίστινσον, ο Βραζιλιάνος, όμως, με προβολή την έστειλε στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.

Στο 70′ οι ισορροπίες άλλαξαν κι έγιναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΛ, καθώς ο Χούμπτσεβ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.
Την αριθμητική υπεροχή εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι στο 85’ με γκολ του Ουγκράι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (87′ Νάτσος), Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (78′ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουγκράι, Κουλούρης (83′ Κωστόπουλος)

ΑΕΛ (Αντωνίου): Κρίστινσον, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Μόρσι (46′ Λεοζίνιο), Χούμπτσεβ, Καρανίκας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Κόεφ (46′ Πίτι), Κούνιτς (80′ Μπαργκάν).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης