Ο Ατρόμητος απέδειξε πως δίκαια χαρακτηρίζεται η ομάδα-έκπληξη της φετινής σεζόν.

Η ομάδα του Περιστερίου, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στην επανάληψη και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα, που πέτυχε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά (60′ και 62′), νίκησε μέσα στην Κέρκυρα την ομώνυμη ομάδα με 3-1, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασιλακάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει στο 77ο λεπτό με τον Σιόντη.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε το ματς με την Κέρκυρα να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει την αντίπαλη άμυνα.

Μάλιστα στο 6ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ. Τότε ο Επστάιν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκόμες που ήταν εντελώς αμαρκάριστος έκανε την προβολή, υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, Γιαννιώτη, σε εντυπωσιακή απόκρουση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 16′ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία, καθώς ο Νούνες έστρωσε στον Μπάουμαν που έκανε το σουτ, αλλά με νέα απόκρουση ο Γιαννιώτης κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η ομάδα του Περιστερίου «απάντησε» στο 38′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννούλη, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα λόγω του αέρα και αφού βρήκε το πάνω μέρος του δοκαριού, κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Νταμίρ Κάναντι ανακάτεψε την τράπουλα, άλλαξε το αγωνιστικό σύστημα και ο Ατρόμητος έγινε πιο επιθετικός. Μάλιστα στο 50′ έχασε μοναδική ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ. Τότε ο Ουάρντα έκανε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Κουτζαβασίλης με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το 0-0.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Ουάρντα στο 50ο λεπτό, το κατάφερε δέκα λεπτά αργότερα. Τότε μετά από καλό συνδυασμό της ομάδας του Περιστερίου, ο Αιγύπτιος άσος με κοντινό σουτ νίκησε τον Κουτζαβασίλη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ουάρντα χτύπησε και πάλι, καθώς ένα λεπτό αργότερα με δεύτερο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ! Οι γηπεούχοι μείωσαν στο τελικό 2-1 με τον Σιόντη στο 77ο λεπτό, μετά από λάθος του Καρασαλίδη, αλλά ο Ατρόμητος είχε τον τελευταίο λόγο διαμορφώνοντας με τον Βασιλακάκη το τελικό 3-1, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνες (64′ Κόντος), Ζορμπάς (64′ Γεωργίου), Επστάιν (73′ Αναστασίου), Μπάουμαν.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κυριακίδης (46′ Καρασαλίδης), Ούμπιντες (87′ Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα (29′ λ.τ. Μενσά).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης