Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και την Κέρκυρα, που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6’ με τον Παμλίδη, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Πίτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Να σημειωθεί ότι οι Φαίακες αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών των Σοϊλέδη και Μπαλάφα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα της Φθιώτιδας. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Παμλίδης έβαλε μπροστά στο σκορ την Κέρκυρα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα, με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Σοϊλέδη.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που προσπάθησε ν’ αντιδράσει, είχε δοκάρι στο 12′ με τον Μπλάζιτς, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Πίτι ανετράπη από τον Σοϊλέδη στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Σοϊλέδης αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στις καθυστερήσεις η Κέρκυρα έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς ο Μπαλάφας αντίκρισε κι αυτός τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την αντίπαλη άμυνα, επιδιώκοντας τη νίκη. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Λαμία – Κέρκυρα 1-1 (Novasports 3)

Γκολ: 6’ Παμλίδης (Κέρκυρα), 45’+2’ πεν. Πίτι

Κίτρινες κάρτες:
Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα – Μπαλάφας, Σοϊλέδης, Γιαννακόπουλος

Κόκκινες κάρτες:
45’+1’ Σοϊλέδης, 45’+4’ Μπαλάφας

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):
Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (7’ Κούκολης – 51’ Τσούκαλος), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (66’ Ντακόλ), Πίτι, Βάντερσον.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης):
Γιαννακόπουλος, Γκομέζ, Ντιόγκο (56’ Σπίνουλας), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας, Ιωάννου, Επστάιν (76′ Νούνιες), Κόντος (46’ Αρτυματάς), Παμλίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης