Ο Παναιτωλικός πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνισε επικράτησε 4-0 της Κέρκυρας σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το σκορ άνοιξε ο Τομανέ (5’), δύο γκολ σημείωσε ο Πάουλο (7’, 56’) και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φάρλεϊ Ρόσα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να πάρει τη νίκη, καθώς σκόραρε δύο φορές και έβγαλε την Κέρκυρα εκτός αγώνα. Στο 5′ ο Λεντέσμα σέρβιρε στον Τομανέ, που άνοιξε το σκορ, ενώ στο 7’ ο εκτελεστής έγινε δημιουργός και ο Μάρκος Πάουλο νίκησε τον Αραμπατζή σημειώνοντας το 2-0.

Η ομάδα του Αγρινίου στο 11’ έχασε ευκαιρία για γκολ με τον Ουαρντά, ενώ η Κέρκυρα πέντε λεπτά μετά ζήτησε πέναλτι σε φάση με τον Ντένις Επστάιν. Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός σκόραρε ακόμα δύο γκολ και έφτασε σε μία μεγάλη νίκη.

Στο 56′ ο Λεντέσμα έβγαλε κάθετη πάσα στον Μάρκος Πάουλο, ο οποίος σημείωσε το 3-0, ενώ ο Φάρλεϊ Ρόσα στο 82′ έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και διαμόρφωσε το 4-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Κέρκυρα 4-0 (Novasports 3)

Γκολ: 5’ Τομανέ, 7’, 56′ Πάουλο, 82′ Φάρλεϊ Ρόσα

Κίτρινες κάρτες:
Ροντρίγκες, Κλέσιο

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Γ. Ματζουράκης):
Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (64′ Καμαβουάκα), Μάκος, Πάουλο, Τσοκάνης, Λεντέσμα (67′ Φάρλεϊ Ρόσα), Ουαρντά (76′ Μουνιός).

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου):
Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς, Σπινούλας, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (46′ Κόντος), Ντιόγκο (63′ Ζαραδούκας), Τουράμ (46′ Παμλίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης