Η Ξάνθη με γκολ του Κασάδο στο 80’ επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ, σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Ακρίτες με τη νίκη του έχουν ελπίδες για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League. Η Λάρισα αγωνίστηκε από το 62’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκόλια.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ακριτική ομάδα μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και πίεσε τους Θεσσαλούς για να σκοράρει, χωρίς όμως να χάσει την μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα η Λάρισα ήταν αυτή που έφθασε κοντά στο γκολ στο 39΄, με τον Κριζμάν ο οποίος βγήκε μόνος προ του Ζίβκοβιτς, αλλά ο Σέρβος τον νίκησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51΄ σε αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Λεοζίνιο έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά ο Κασάδο απομάκρυνε σε κόρνερ προ του Κριζμάν. Στο 62΄ αποβλήθηκε ο Γκόλιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι φθάσαμε στο 80΄ που η Ξάνθη άνοιξε το σκορ.

Σε εκτέλεση κόρνερ ο Θεοδωρόπουλος έκανε άστοχη έξοδο κι ο Κασάδο με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξάνθη – Λάρισα 1-0 (Novasports 24)

Γκολ: 80′ Κασάδο

Κίτρινες κάρτες:
Γκόλιας, Κριζμάν

Κόκκινες κάρτες:
62′ Γκόλιας

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης (69′ Φασίδης), Ντε Λούκας, Τριάδης (46′ Κάστρο), Τσουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας (42′ Κασάδο), Γέντρισεκ, Σιλά, Μπρίτο.

AEΛ: (Αντωνίου):
Θεοδωρόπουλος, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Κριζμάν, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Μπλαντένοβιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο (65′ Καρατάσιος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης