Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Παπαδόπουλος (76’) και Μαρκόφσκι (84’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο μέρος και δημιούργησε δέκα τελικές, ενώ μόλις μία είχε ο Λεβαδειακός. Η πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, μετά τη μακρινή μπαλιά του Μάκου στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, με το Ναμάσκο να καταλαβαίνει τον κίνδυνο και με έγκαιρη έξοδο πρόλαβε τον Μουνιός.

Ο Λεβαδειακός με σωστή αμυντική τακτική κατάφερε να μην επιτρέπει στους γηπεδούχους να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί, αλλά όλα άλλαξαν με την είσοδο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (στο 66΄) στο παιχνίδι.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μαρκόφσκι με ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον πολύπειρο επιθετικό να ανοίξει το σκορ και στο 84΄ ο Σέρβος επιθετικός «καθάρισε» οριστικά το παιχνίδι με το όμορφο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρόσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 76′ Παπαδόπουλος, 84′ Μαρκόφσκι

Κίτρινες κάρτες:
Μουνιός, Παπαδόπουλος – Γιακουμάκης, Σίλβα, Μιλιάζες, Μεντί, Μαχαίρας

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
Κυριακίδης, Κουτρομάνος (73′ Κλέσιο), Ρότσα, Ροντρίγκες, Κούσας, Μάκος, Πάουλο, Ρέι, Λόπες (66′ Παπαδόπουλος), Μουνιός (46′ Ρόσα), Μαρκόφσκι.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ναμάσκο, Νιάσε, Μαχαίρας, Βασιλείου, Σίλβα, Γιακουμάκης (85′ Λάτσι), Μεντί, Καλτσάς (88′ Ζεζίνιο), Ουόν, Καραχάλιος (47′ Βούρος), Μιλιάζες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης