Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον πουλήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος, αφού πρώτα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή.

«Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να με αφήσει να αλλάξω περιβάλλον τον Ιανουάριο και θα ήθελα να κατακτήσω έναν ακόμη τίτλο με την ομάδα. Για να φύγω θα πρέπει να έρθει μια πολύ καλή πρόταση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και όλα αυτά (σ.σ. μεταγραφικά σενάρια για Γουέστ Χαμ και Βαλένθια) είναι φήμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ξέρω για κάποια συγκεκριμένη πρόταση, αλλά εάν υπάρχει, είμαι πεπεισμένος ότι ο σύλλογος θα τη σκεφτεί. Ξέρουν τι είναι καλύτερο για το συμφέρον τους. Έχω σημαντική θέση στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω να δίνω το μάξιμουμ στον αγωνιστικό χώρο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, δε, στην εθνική του ομάδα, ο Μιλιβόγεβιτς εξέφρασε την άποψη ότι έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να ενδιαφέρονται (για τον ίδιο και άλλους Σέρβους) ευρωπαϊκές ομάδες:

«Η Σερβία είναι στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας και σε αυτό βοηθά ότι όλοι παίζουμε ακόμη καλύτερα από ό,τι παίζουμε για τις ομάδες μας. Για το γεγονός ότι όλοι οι Σέρβοι διεθνείς εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια, υπεύθυνος είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης