Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο στο τέλος επικράτησε 2-1 με ανατροπή, στο ματς για την δεύτερη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Αναγέννηση προηγήθηκε στο 14’ με τον Πλαβούκο, ενώ οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο 51’ με τον Μουνιέ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μολίνς διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με έντεκα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία και δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στο νεανικό σχήμα της Αναγέννησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 14’ η Αναγέννηση προηγήθηκε στο σκορ. Ο Σούντουρα ξέφυγε από αριστερά και πάσαρε στον Πλαβούκο, ο οποίος από τη μικρή περιοχή πλάσαρε ανενόχλητος. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Χατζηγιοβάνη στο 28’ και το 36’.

Στο 47’ ο Μουνιέ πάσαρε από αριστερά αλλά ο Χατζηγιοβάνης αστόχησε, όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Γιόχανσον σέντραρε από δεξιά και ο Μουνιέ με κρεμαστή κεφαλιά, ισοφάρισε.

Οι «πράσινοι» έψαξαν το δεύτερο γκολ που θα τους φέρει στους έξι βαθμούς και το βρήκαν στις καθυστερήσεις. Στο πρώτο λεπτό από την πάσα του Λουντ, ο Κισκαμπάνης δεν έδιωξε, ο Μολίνς βρέθηκε σε θέση βολής και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός 1-2 (Cosmote Sport 1)

Γκολ: 14’ Πλαβούκος – 51′ Μουνιέ, 90’+1′ Μολίνς

Κίτρινες κάρτες: Πλαβούκος, Κισκαμπάνης – Ινσούα, Μουνιέ, Σιλά

Κόκκινες κάρτες:


Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας):
Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης, Μπιτέλης (71′ Μασούρας), Πλαβούκος (56′ Χατζάρας), Τζέκος (84′ Κονέ), Ποζατζίδης.

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης):
Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης (79′ Μπουζούκης), Μουνιέ, Καμπέσας, Αυλωνίτης, Σιλά, Χατζηγιοβάννης (59′ Λουντ), Ευαγγέλου, Πίσπας (69′ Μολίνς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης