Στα όριά τους έχουν φτάσει άπαντες στον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Οι υποσχέσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου δεν υλοποιήθηκαν –γι’ ακόμη μία φορά- και έτσι οι παίκτες του «τριφυλλιού» αποφάσισαν αποχή από τις προπονήσεις αν δεν δουν το χρώμα του χρήματος μέχρι την επιστροφή στο Κορωπί, την ερχόμενη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο πρόεδρος των πράσινων κατά την τελευταία επίσκεψή του στο Κορωπί είχε δεσμευτεί πως την περασμένη Δευτέρα θα έμπαιναν στην τράπεζα τα λεφτά των ξένων ποδοσφαιριστών από την δόση του Οκτωβρίου.

Οι παίκτες αφού συζήτησαν μεταξύ τους, πριν από το φιλικό με την Κ20, αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι τις 2 το μεσημέρι για να δουν αν θα εμφανιστούν λεφτά στους λογαριασμούς τους.

Εντούτοις και πάλι δεν είδαν το χρώμα του χρήματος, γεγονός που τους εξόργισε, κι έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, αρχής γενομένης από εκείνη της Μ. Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Μαρίνος Ουζουνίδης λειτούργησε «πυροσβεστικά» και προσπάθησε να σβήσει, έστω και προσωρινά, την… φωτιά, δίνοντας ρεπό για αύριο, το οποίο προστέθηκε στην άδεια των παικτών για τις γιορτές του Πάσχα.

Ωστόσο τη Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές, όπως διαμήνυσαν, θα περιμένουν να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους (30% της δόσης Οκτωβρίου για τους ξένους και το 30% του Δεκεμβρίου για όλους).

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αποφάσισαν, θα απέχουν από τις προπονήσεις, κάτι που αν όντως συμβεί θα αποτελέσει ακόμη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του «τριφυλλιού».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης