Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από την Θέλτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Για τους Ισπανούς που προκρίθηκαν στους «32» της διοργάνωσης, σκόραραν οι Γκουιντέτι (4′) και Ορεγιάνα (76′ πεν.).

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και απείλησε με την προβολή του Ρινάλντι στο τρίτο λεπτό. Η συνέχεια ήταν κάκιστη, αφού η Θέλτα στην πρώτη της καλή στιγμή στο 4’ πήρε το προβάδισμα. Ο Γουακάσο δεν ακολούθησε τον Μάγιο στο ανέβασμά του, ο αρχηγός της Θέλτα έκανε τη σέντρα και ο Γκουιντέτι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ένα σουτ του Ραντόγια έξω από την περιοχή στο 31’ που πέρασε λίγο άουτ ήταν ότι καλύτερο στο πρώτο μέρος, ενώ και η συνέχεια κύλησε χωρίς σπουδαίες φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε στη μετριότητα, ενώ δέχθηκε και δεύτερο γκολ όταν ο Μολέδο προσπάθησε να διώξει με πολύ δύναμη και υπέπεσε σε πέναλτι στον Γκουιντέτι, που «τσίμπησε» τη μπάλα. Ο Ορεγιάνα στο 76ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός – Θέλτα 0-2 (Cosmote Sports 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 4′ Γκουιντέτι, 76′ πεν. Ορεγιάνα

Κίτρινες κάρτες: Λουντ, Γουακάσο

Κόκκινες κάρτες:


Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης , Ζέκα, Λουντ (83′ Κουτρουμπής), Εμποκού, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες (70′ Λέτο), Ρινάλντι (60′ Ιμπάρμπο).

Θέλτα (Εντουάρντο Μπερίσο):
Ρούμπεν, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι, Ραντόγια, Βας (63′ Ντίας), Ερνάντεθ, Μπονγκοντά, Γκουιντέτι, Ορεγιάνα (82′ Σίστο).

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου
1 Άγιαξ 14 (11-6)
2 Θέλτα 9 (10-7)

3 Σταντάρ Λιέγης 7 (8-6)
4 Παναθηναϊκός 1 (3-13)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης