Ο Γιώργος Δώνης παραμένει το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «πρασίνων», και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη οι δύο πλευρές, υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα ολοκληρωθεί το deal.

Ο εκπρόσωπος του άλλοτε παίκτη του «τριφυλλιού» βρέθηκε σήμερα στην Αθήνα και συναντήθηκε με το Νίκο Νταμπίζα, με τους δύο άνδρες να συζητούν τόσο για το οικονομικό αλλά και για κάποια άλλα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Αυτό που προκύπτει από τις πληροφορίες είναι πως όντως το κλίμα στη συνάντηση των δύο πλευρών ήταν καλό.
Πάντως υπάρχουν ακόμα κάποιες διαφορές που πρέπει να γεφυρωθούν και αφορούν τόσο στο οικονομικό σκέλος όσο και στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου καθώς ο έμπειρος προπονητής επιθυμεί συμβόλαιο ενός έτους ενώ από την ΠΑΕ η πρόταση αφορά σε διετή ή τριετή συνεργασία.
Συμφωνία λοιπόν δεν υπάρχει ακόμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο αυτό να σημαίνει πως υπάρχει μεγάλο χάσμα με την πράσινη ΠΑΕ να αναφέρει στην επίσημη της ενημέρωση, σχετικά με τη συνάντηση του εκπροσώπου του Γιώργου Δώνη με τον Νίκο Νταμπίζα, ότι «υπήρξε επαφή με τον Δώνη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία».
«Όχι» στην Σπάρτα Πράγας για τον Κουρμπέλη
Η Σπάρτα Πράγας προσέγγισε τον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη ωστόσο η απάντηση  που έλαβαν οι Τσέχοι από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική. Μάλιστα, όπως τόνιζαν από τους «πράσινους», ο αρχηγός δεν πωλείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης