Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 27’ ο Αθανασιάδης, ενώ στο 77’ ο Μακ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 89’ ο Οικονόμου αστόχησε σε πέναλτι για τον Πανιώνιο.

Δείτε εδώ τα γκολ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο ματς και προσπάθησε μόλις στο 3’ να απειλήσει με τον Αθανασιάδη, ο οποίος αστόχησε εξ επαφής. Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε επηρεασμένος από την απόφαση της τελευταίας στιγμής να μείνει εκτός αποστολής ο Τάσος Μπακασέτας και δεν μπόρεσε να δείξει το καλό του πρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 15′ το σουτ του Πέλκα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διούδη, ενώ στο 22′ καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ανσαριφάρντ να καταλήγει άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 27’, όταν ο Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με σουτ νίκησε τον Διούδη και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Για τους Νεοσμυρνιώτες στο 62’ ο Μπαργκάν απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 65′ ο Καραμάνος δεν πρόλαβε να σκοράρει, καθώς η προσπάθειά του μπλοκαρίστηκε από τον Μαλεζά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς «κλείδωσε» στο 77’ όταν ο Μακ «άδειασε» τον Ρισβάνη και τελείωσε ιδανικά τη φάση διαμορφώνοντας το 2-0. Στο 89′ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι από την ανατροπή του Χατζηισαϊα στον Καθάριο. Ο Οικονόμου, από την άσπρη βούλα, σούταρε ψηλά άουτ και το σκορ δεν άλλαξε.

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-2 (Novasports 2)

Γκολ: 27′ Αθανασιάδης, 77′ Μακ
89′ έχασε πέναλτι ο Οικονόμου

Κίτρινες κάρτες:
Οικονόμου – Πέλκας, Χαρίσης, Χατζηισαΐας

Κόκκινες κάρτες:


Πανιώνιος:
Διούδης, Βλάχος, Τασουλης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (75′ Καθάριος), Σιώπης, Μασούρας, Χαλκιαδάκης (84′ Βιγιάλμπα), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (46′ Μπαργκάν).

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Λέοβατς (82′ Σκόνδρας), Μαλεζάς (87′ Χατζηισαΐας), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (74′ Μπερμπάτοφ), Μακ, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης